Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van FreeSun die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer u een reis boekt bij FreeSun krijgt u na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geeft u onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

Klantbeoordelingen (3) van Titanic Beach Resort5 sterren

pagina 1 van 1
Titanic Beach Resort in Antalya, Turkije
Titanic Beach Resort 5 sterren Antalya - Turkije

Titanic Beach Resort is misschien wel het bekendste hotel aan de Turkse Rivièra. Het hotel is gebouwd in de vorm van een wit cruiseschip.

Hotel Titanic ligt direct aan het privéstrand van Lara. Op een afstand van 12 km van het centrum van Antalya.

Gemiddelde Beoordeling7,8
Algemene Indruk8,0
Ligging8,0
Service8,3
Prijs/Kwaliteit8,0
Maaltijden7,7
Kamer7,0
Kindvriendelijkheid8,5
Wellness7,0
Gemiddelde beoordeling6,9
Algemene indruk7
Ligging8
Service7
Prijs/Kwaliteit6
Maaltijden6
Kamer6
Kindvriendelijkheid8
Wellness7

Anoniem

Reisperiode: 18 jul 2015
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Mooi strand en direct aan het hotel. Voor de kinderen leuke zwembaden en glijbanen; minimum leeftijd 6 jaar, maar ze zijn niet heel streng hierin. Samen met je kind mag je niet van de grote glijbanen af. Over het algemeen kan men wel iets vriendelijker zijn bij de verschillende gelegenheden. Veel gasten uit rusland, oekraine en hongarije die nogal veeleisend zijn en onbeschoft. Het eten is prima; veel keus en voor ieder wat wils. Wel weinig verscheidenheid in aanbod van groenten.
Gemiddelde beoordeling9
Algemene indruk9
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden9
Kamer8
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

Reisperiode: 10 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
Hotel Titanic beach resort is een super mooi resort voor zowel jong als oud. Bij aankomst en tijdens het verblijf werden wij als koning behandeld. Het hotel is erg goed onderhouden, het is er brandschoon en het groen wordt zowel binnen als buiten goed onderhouden. Wij hebben geen insecten gezien. Het entertainment team is een leuke enthousiaste club die voor een ieder leuke dingen de gehele dag door organiseert. Het zwembad is mooi/groot en vooral belangrijk, schoon! Er zijn zat ligbedden en parasols. Er is zat keuze in eten en de smaak is goed. Soms waren en producten die snel koud waren maar er ligt genoeg om meerdere keren eten te halen. Het strand ligt vlak voor het hotel en is ook schoon. De cabana's op het strand zien er super mooi uit en je word als een koning behandeld. De prijs waren echter naar ons inziens wel hiervoor te hoog. De winkeltjes in het hotel waren ook te duur. Voor veel producten betaal je het dubbele dan in het shopping center tegen over het hotel.
Gemiddelde beoordeling7,8
Algemene indruk8
Ligging8
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer7
Kindvriendelijkheid-
Wellness-

Reisperiode: 11 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
Het is een geschikt hotel voor jong en oud de hele dag is er van alles te doen . Wij hebben er ons prima vermaakt. Alleen vonden wij heb jammer dat je voor de wifi moest betalen. Maar een weekje zonder telefoon is ook wel is lekker.
pagina 1 van 1
FreeSun verzorgt reizen naar: