Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van FreeSun die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer u een reis boekt bij FreeSun krijgt u na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geeft u onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

Klantbeoordelingen (9) van Limak Arcadia5 sterren

pagina 1 van 1
Limak Arcadia in Belek, Turkije
Limak Arcadia 5 sterren Belek - Turkije

Limak Arcadia is een ideaal hotel voor families met kinderen. Het is rustig gelegen, vlak aan zee en wordt omgeven door een woud van pijnbomen.

Gemiddelde Beoordeling8,3
Algemene Indruk8,7
Ligging8,7
Service8,0
Prijs/Kwaliteit8,2
Maaltijden8,1
Kamer7,9
Kindvriendelijkheid8,8
Wellness8,5
Gemiddelde beoordeling8,1
Algemene indruk10
Ligging9
Service8
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden7
Kamer7
Kindvriendelijkheid9
Wellness8

BRUINING TOL

Reisperiode: 23 jul 2015
Reisgezelschap: met partner
Wij wilde deze zomervakantie heel graag naar Limak Arcadia. Alle reisorganisaties gaven aan dat het hotel vol zat. Totdat wij Freesun tegenkwamen, wij kregen een mail dat er nog een kamer voor ons beschikbaar was. Na lang twijfelen, omdat het voor ons een onbekende reisorganisatie was, en omdat het bij iedereen vol zat, hebben wij toch de gok genomen en alles was perfect geregeld!! Transfer stond klaar en we werden ook op tijd weer opgehaald voor de terugreis. Mijn complimenten voor Freesun!!
Gemiddelde beoordeling7,5
Algemene indruk9
Ligging9
Service6
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden8
Kamer5
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

ARJAN HAASNOOT

Reisperiode: 4 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Ik heb een 5 voor de kamer gegeven, wij zaten in kamer 2602 in blok G naast heel veel herrie. v We dachten, laat maar gaan, wat zit je nou in je kamer, toen begonnen de stroomstoringen. De kamer lag dus ook naast de noodstroomvoorziening, nou dit is gewoon een rotherrie. Na melding bij de receptie kregen we direct een nieuwe kamer, dit was wel heel netjes, maar naar mijn mening mogen de kamers in dit blok eigenlijk niet gebruikt worden, zeker niet voor een 5* hotel.
Gemiddelde beoordeling7,9
Algemene indruk9
Ligging8
Service5
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer7
Kindvriendelijkheid8
Wellness-

ARIE HOEKE

Reisperiode: 30 jul 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
2de keer geweest, mr. tov 3 jaar geleden wat minder geworden! Obers niet goed op elkaar ingesteld, te laat met drinken met avondeten en ruimden geen vieze borden op. Ook keken ze niet echt vrolijk, ook niet overdag bij zwembadterras. Prachtig leuk goed hotel. Animatie en shows super en kamers schoon, maar wel (te) klein., als hotel overvol zit worden mensen ingeboekt in het H BLOK!!! Erge lawaai van stroomvoorziening . Klein balkon met uitzicht IN de bomen MET krekels, erfgenis van velen!
Gemiddelde beoordeling8,8
Algemene indruk9
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden10
Kamer9
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

GERTJAN HAASNOOT

Reisperiode: 4 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Gemiddelde beoordeling8,3
Algemene indruk8
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

JAN ROOS

Reisperiode: 6 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Gemiddelde beoordeling9,6
Algemene indruk9
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

ROB VAN DEURSEN

Reisperiode: 4 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
dit is zeker een aanrader. kids club is echt heel goed en ook de shows in de avond zijn van las vegas kwaliteit. ik kan geen minpunten bedenken.
Gemiddelde beoordeling7,1
Algemene indruk7
Ligging8
Service8
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden4
Kamer7
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

JAN HOLTERMAN

Reisperiode: 19 okt 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Het ontbijt was in orde. Diner was uitgebreid, maar smaakte allemaal hetzelfde, De typische turkse keuken was een groot gemis. Lunch was hetzelfde als het diner.Handdoeken service is prima. Het aquapark had ik groter verwacht.. Voor kinderen is er ook de kidsclub. Deze is goed bevallen, Het water in de zwembaden was erg koud (18 graden). Binnenbad is wel warm. Sauna, turksstoombad en hammam zijn een aanrader.Het entertainment was prima. Leuke shows. Helaas wel overlast van muziek in de kamer.
Gemiddelde beoordeling9,1
Algemene indruk9
Ligging10
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

Anoniem

Reisperiode: 7 apr 2012
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
limak arcadia hotel te belek. wij hebben een heel mooie vakantie gehad in dit super hotel. Heel vriendelijke bediening die altijd klaar stond. Het eten was super. Veel afwisseling. Ruime mooie kamers en goede bedden. De sfeer was optimaal en dankzij het animatie team die leuke shows in elkaar staken. Er waren veel sportclubs(russen) maar daar hebben we geen last van gehad. Wel zagen de trainingen van de american footballers er indrukwekkend uit.. Een echte aanrader.
Gemiddelde beoordeling8,6
Algemene indruk8
Ligging8
Service8
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

frankvhooft

Reisperiode: 1 mei 2012
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
het was een zeer goed hotel, zeer vriendelijk en alles was perfect. het animatie team heeft er werkelijk iets van gemaakt. ook op konninginnendag hadden ze uitgepakt met een buffet voor alle nederlanders. een hotel dat het zeer verdiend om goed aangeschreven te worden.
pagina 1 van 1
FreeSun verzorgt reizen naar: