Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van FreeSun die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer u een reis boekt bij FreeSun krijgt u na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geeft u onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

Klantbeoordelingen (16) van Eftalia Village Hotel5 sterren

pagina 1 van 2
Eftalia Village Hotel in Alanya, Turkije
Eftalia Village Hotel 5 sterren Alanya - Turkije

Eftalia Village is ruim opgezet en modern vakantiedorp, dichtbij het strand. Het complex is speels gebouwd en bestaat uit diverse bungalowachtige gebouwen van twee verdiepingen. Zeer geschikt voor kinderen, met aantrekkelijke prijzen!

Gemiddelde Beoordeling7,8
Algemene Indruk7,8
Ligging7,1
Service8,1
Prijs/Kwaliteit8,3
Maaltijden7,5
Kamer7,9
Kindvriendelijkheid8,4
Wellness7,9
Gemiddelde beoordeling7,5
Algemene indruk7
Ligging8
Service7
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden7
Kamer8
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

RONNIE GOESSENS

Reisperiode: 13 jul 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Bij aankomst bleek Eftalia Village overboekt. We kregen een mooi alternatief aangeboden. We mochten inchecken bij het naastgelegen Resort Eftalia Marin dat pas kortgeleden haar deuren had geopend. Tegen een aannemelijke vergoeding kregen we voor 5 pers. een 2-tweekamerappartement aangeboden. 2 douches en 2 toiletten. Tevens werd ons ultra all-inclusive aangeboden. Dit voor een totale meerprijs van € 110,- .
Gemiddelde beoordeling4,6
Algemene indruk4
Ligging3
Service4
Prijs/Kwaliteit5
Maaltijden5
Kamer5
Kindvriendelijkheid6
Wellness-

WENDY VONCK

Reisperiode: 7 apr 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Gemiddelde beoordeling7,9
Algemene indruk8
Ligging8
Service7
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer7
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

JIMMY CAMS

Reisperiode: 19 aug 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Gemiddelde beoordeling8,9
Algemene indruk9
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness8

RENE VEENSTRA

Reisperiode: 30 jul 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Een goed hotel voor een goede prijs,je wordt met een snel geholpen bij aankomst met een kleine rondleiding door het park. Mensen die zeggen dat het hotel niet goed moeten thuis in een kasteel leven met pers bediening. Over het personeel en hotel hotel waren wij prima te spreken. Ook Freesun had alles goed geregeld, bij aankomst stond de bus er al, En de terugreis verliep ook goed. Kortom we hebben een geweldige vakantie gehad en ik hoop dat we er weer een jaar tegen aan kunnen.
Gemiddelde beoordeling8
Algemene indruk8
Ligging7
Service8
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer7
Kindvriendelijkheid8
Wellness9

Anoniem

Reisperiode: 27 jul 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
zojuist terug van Eftalia Village, we hebben het erg naar onze zin gehad, alle angsten voor geen bestek ed. waren gelukkig niet gegrond, het personeel deed hun best maar vergeet niet 3200 man vermaken is geen kleinigheid !! al met al een prima vakantie voor dit geld ! en wat is het KOUD hier. na 14 dagen 40 graden en enkel een bikini of jurkje even afkicken en de eerste regenbui hebben we ook al weer welkom geheten, maar ook wel weer lekker om "gewoon" thuis te zijn.
Gemiddelde beoordeling7,6
Algemene indruk8
Ligging7
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden7
Kamer8
Kindvriendelijkheid7
Wellness8

Anoniem

Reisperiode: 1 jul 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Goede prijs-kwaliteitverhouding, mooi resort. Jammer dat de disco niet toegankelijk was voor onze jeugd. (vanaf 18, nooit niks te doen...)
Gemiddelde beoordeling8
Algemene indruk8
Ligging7
Service9
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden7
Kamer9
Kindvriendelijkheid10
Wellness7

Anoniem

Reisperiode: 5 jun 2013
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
wij vonden het hotel goed.
Gemiddelde beoordeling8,7
Algemene indruk9
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden8
Kamer7
Kindvriendelijkheid-
Wellness-

M BELKADI

Reisperiode: 10 mei 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Gemiddelde beoordeling7,6
Algemene indruk8
Ligging7
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden6
Kamer8
Kindvriendelijkheid8
Wellness-

SANDRA VERHEUL

Reisperiode: 1 mei 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
we hebben erg genoten van deze vakantie, het park is erg schoon en word goed onderhouden, het zwembad is heerlijk, alleen het eten is wel elke dag het zelfde, dus weinig variatie, maar wat er was was wel goed, het is jammer dat het park wat afgelegen ligt, dus als je ergen heen wil moet je met de bus of taxi.
Gemiddelde beoordeling8,5
Algemene indruk9
Ligging6
Service9
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden8
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness8

MICHEL VERMEIREN

Reisperiode: 27 okt 2012
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
ideaal hotel om er met de kinderen eens een week tussenuit te zijn, sobere, maar verzorgde kamers, heel uitgebreid buffet in het restaurant, aangepast aan alle leeftijden. Vriendelijk personeel. Prima prijs-kwaliteit verhouding !
pagina 1 van 2
FreeSun verzorgt reizen naar: