Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van FreeSun die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer u een reis boekt bij FreeSun krijgt u na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geeft u onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

Klantbeoordelingen (10) van Alva Donna Exclusive Hotel5 sterren

pagina 1 van 1
Alva Donna Exclusive Hotel in Belek, Turkije
Alva Donna Exclusive Hotel 5 sterren Belek - Turkije

Alva Donna Hotel is een modern en luxueus familiehotel met een gezellige sfeer! Het hotel bestaat uit 3 gebouwen, ligt direct aan het lange privé-strand en beschikt over talloze (kinder)faciliteiten.

Gemiddelde Beoordeling8,7
Algemene Indruk9,0
Ligging8,2
Service9,0
Prijs/Kwaliteit8,9
Maaltijden8,7
Kamer8,4
Kindvriendelijkheid9,0
Wellness8,5
Gemiddelde beoordeling9
Algemene indruk9
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness9

Anoniem

Reisperiode: 5 mei 2015
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Voor de 3e keer naar Alva Donna Exclusive geweest. Bij aankomst een prettige verrassing; een upgrade naar een kamer in het nieuwe hotel! Personeel is erg behulpzaam en aardig, eten is perfect, kinderanimatie is goed. Wederom een aantal nieuwe dingen ten opzichte van vorig jaar vernieuwd. Strandbar, klein zwembad bij het strand, 16+ strand. Men is volop bezig om meer gasten uit west-Europa te krijgen. Op dit moment zijn er nog niet zoveel Nederlanders, wel meer Fransen, Duitsers en Zwitsers.
Gemiddelde beoordeling8,9
Algemene indruk9
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer8
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

Anoniem

Reisperiode: 6 mei 2015
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Mooi hotel met vriendelijk personeel. Eten was allemaal goed voor elkaar. Ruim voldoende bedjes bij het zwembad.
Gemiddelde beoordeling8
Algemene indruk8
Ligging9
Service8
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid-
Wellness8

DANNY BOOM

Reisperiode: 26 jun 2014
Reisgezelschap: met partner
Gemiddelde beoordeling8,6
Algemene indruk9
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

Anoniem

Reisperiode: 22 apr 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Voor de tweede keer in Alva Donna Exclusive gelogeerd. Sommige personeelsleden herkenden ons nog van vorig jaar! Erg leuk en attent! Na 1 nacht geslapen te hebben in een familiekamer mochten we verhuizen naar een nog mooiere familiekamer, flesje wijn, fruit. Halverwege onze vakantie ging het hotel aan de overkant van de weg open, waar je ook gebruik van mag maken. Wat een luxe, maar vooral heerst hier rust, ideaal voor de gasten die af en toe de rust willen opzoeken. Eten is top, goed hotel!
Gemiddelde beoordeling8,1
Algemene indruk9
Ligging5
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer8
Kindvriendelijkheid-
Wellness8

Anoniem

Reisperiode: 6 aug 2013
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Gemiddelde beoordeling9
Algemene indruk9
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness9

E CIJS

Reisperiode: 8 sep 2012
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Geweldig hotel goede service en faciliteiten
Gemiddelde beoordeling8,4
Algemene indruk9
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer7
Kindvriendelijkheid-
Wellness8

K TIMMERMANS

Reisperiode: 17 mei 2012
Reisgezelschap: met partner
Wij hebben genoten omdat we voor onze rust een weekje naar de zon wilden en hebben dit met volle teugen gekregen. Mooi hotel, voor alle leeftijdsgroepen wat te bieden. Zeezichtkamer is aan de zijkant en vanuit balkom kijk je schuin op de zee. Iedere avond gevarieerd programma in de theaterarena, actief personeel en hulpvaardig. Weinig Nederlanders. Buiten accomodatie weinig te beleven om een wandelingetje te maken. Beperkt aantal winkeltjes in de buurt, geen markt of terrasjes.
Gemiddelde beoordeling8,9
Algemene indruk10
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness8

J CORSTIAANS

Reisperiode: 21 apr 2012
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Geweldige vakantie gehad. Personeel was erg vriendelijk en het hotel zag er erg mooi uit. Voor kleine kinderen erg veel te doen. Miniclub en de minidisco helemaal top. Paar minpuntjes: omdat we zo vroeg in het seizoen vakantie hadden, stonden de glijbanen in eerste instantie niet aan en was het restaurant later open. Op aanvraag zijn de glijbanen aangezet. Onze dochter werd tijdens de vakantie 3 jaar en de ontbijttafel was op aanvraag versierd en een taartje op de kamer bezorgd.
Gemiddelde beoordeling8,9
Algemene indruk9
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness9

Anoniem

Reisperiode: 30 okt 2010
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Wij zijn vanmorgen terug gekomen van onze vakantie in het hotel Alva Donna. Mooie schone kamers, prachtig onderhouden, heel veel eten, mooi privé strand (wel kiezels bij het water en snel diep de zee in) leuk gezellig animatie team. Met andere woorden: wij hebben het reuze naar ons zin gehad. Er was ontzettend veel keuze in eten. Je kan kiezen uit een Italiaans, Turks, vis, Chinees en Mexicaans restaurant. Daar kun je uit 2 hoofdgerechten kiezen. Wel moet je dit de dag van te voren aangeven. Bevalt dat niet, dan kun je ook het lopend buffet nemen. Dat is ontzettend uitgebreid. Heel het resort word ontzettend goed schoon gehouden. De kamers worden elke dag schoongemaakt en handdoeken worden verschoond. Koelkast word elke dag bijgevuld met water, cola en water met gas. En als je niet door moskeegeluiden wilt worden gewekt, dan ga je toch niet naar Turkije!
Gemiddelde beoordeling9,1
Algemene indruk9
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness9

Anoniem

Reisperiode: 12 nov 2010
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
Hotel Alva Donna is een prachtig resort, wij zijn daar half mei geweest, met een groep van 15 personen en iedereen was zeer tevreden, vriendelijk personeel, zeer goed verzorgde kamers, en veel ontspanning. Eind mei 2011 vertrekken we opnieuw met een groep. Ieder jaar rond dezelfde periode doen we een ander hotel aan en zoeken we het beste op.
pagina 1 van 1
FreeSun verzorgt reizen naar: