Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van FreeSun die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer u een reis boekt bij FreeSun krijgt u na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geeft u onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

Klantbeoordelingen (6) van Long Beach Resort-Spa5 sterren

pagina 1 van 1
Long Beach Resort & Spa in Alanya, Turkije
Long Beach Resort-Spa 5 sterren Alanya - Turkije

Long Beach is een groot en modern resort, slechts door een weg gescheiden van het strand.

Gemiddelde Beoordeling8,7
Algemene Indruk9,0
Ligging7,7
Service9,2
Prijs/Kwaliteit9,2
Maaltijden8,5
Kamer8,7
Kindvriendelijkheid9,2
Wellness8,5
Gemiddelde beoordeling7,9
Algemene indruk8
Ligging8
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden7
Kamer8
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

THOMAS BAAS

Reisperiode: 17 jul 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Gezien de onrust in Turkije bleven er veel toeristen weg en dat was te merken in het hotel. Zelf hebben wij niets gemerkt van deze onrust en hebben erg genoten in dit prachtige resort.
Gemiddelde beoordeling9,4
Algemene indruk10
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid10
Wellness-

ALEX ANNA.J MARIEN

Reisperiode: 28 jul 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
de servic van freesun is dik inorde, we gaan het zeker nog doen met freesun! hotel was groot en heel schoon. de mensen die er werken zijn altijd in de weer om schoon te maken. heel vriendelijk personeel en eten heel goed. annimatie dik inrorde, glijbanen, en zwembaden zijn heel mooi. de bar aan het zout water was super! het strand heel goed te bereiken door heel mooie tunnel, kortom dikke dikke aanrader voor jong en oud.geen enkele opmerking aan dit hotel.
Gemiddelde beoordeling8,6
Algemene indruk9
Ligging7
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden8
Kamer7
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

ANDY FRANS MARECHAL

Reisperiode: 25 jul 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
fantastisch hotel eten was goed,beetje meer variatie mag wel.vriendelijk personeel. voor de kinderen gewoon 1 woord fantastisch.
Gemiddelde beoordeling9,1
Algemene indruk9
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness8

S OOSTERHOF

Reisperiode: 16 okt 2011
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Onze vakantie begon helemaal geweldig, dit hotel was bijna vol geboekt en kon met ons gezin alleen nog twee kamers boeken met de hoop dat we twee kamers naast elkaar zouden krijgen. Bij het inchecken gevraagd of ze nog een familiekamer vrij hadden ...je weet maar nooit...krijgen we een suit tot onze beschikking met twee badkamers en een enorm balkon hoe geweldig kan je vakantie beginnen. Twee dagen later komen we op onze kamer staat er een enorme fuitschaal en een fles rode wijn. super !!!
Gemiddelde beoordeling9,6
Algemene indruk10
Ligging7
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Anoniem

Reisperiode: 11 okt 2010
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
We hebben echt een supertoffe vakantie gehad! lekkere cocktails, vriendelijk personeel, mooie kamer, prachtige zwembaden... Het eten was altijd heel lekker en er was veel te veel keuze! Ook al was er veel volk, toch had je niet de indruk dat het er heel druk was als je je eenmaal aan je tafel zette. A la carte restaurant was lekker maar niet speciaal ( hoofdrestaurant even ok). Animatieteamd deed steeds enorm zen best om het je naar je zin te maken! Geen of nauwelijks last gehad van de Russen... We zaten er nu wel de laatste week voor de jaarlijkse sluit van het hotel, dus mensen gingen elke dag weg, en er kwamen er geen meer bij. Daarom meer en meer rust... ZALIG ! Ik zou direct terug keren !
Gemiddelde beoordeling7,9
Algemene indruk8
Ligging7
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

Anoniem

Reisperiode: 7 nov 2010
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Geweest eind oktober in een familiesuite met 2 volwassenen en 3 kinderen. Grote benedenverdieping met badkamer en televisie (1 nederlandse zender). Minibar Kinderen hadden de bovenverdieping met eigen badkamer en televisie en eigen minibar. Zeer ruime kamers. Airco werkt hele dag zeer goed. Klein balkon. Goed schoongemaakt. Zwembadwater was koud. Gratis handdoeken service. Kindercoctails en coctails met alcohol gratis. Strand veel kiezels ,wel een nadeel. Eten zeer goed en uitgebreid,was wel lauw. Geen russen gezien. Hotel sloot op onze laatste dag,ideaal. Strand en zwembaden voor ons alleen. Was een mini kermis,erg leuk. Animatie viel tegen. Dolfinarium was duur. 100 euro p.p voor een half uur zwemmen met dolfijnen. Taxi naar alanya genomen. Kost niets meer dan een dolmus. 40,00 euro heen en terug.Aangezien het einde van het seizoen was Alles was zeer goedkoop aangezien het einde van seizoen was. Parasailing 15,00 euro p.p. Bananenboot 5,00 p.p. Volgend jaar weer !
pagina 1 van 1
FreeSun verzorgt reizen naar: