Wist u dat

√ Lid ANVR/SGR

√ Aanbetaling 15%, restant 6 weken voor vertrek 

Betaal opties van uw reis

541_betaalwijzen5.png

De aanbetaling is altijd 15% van de totale reissom en moet direct worden betaald. Het restant van de totale reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden betaald. Verzekeringen moeten volledig en direct worden betaald. Bij boeking binnen 6 weken voor vertrek dient de volledige reissom en eventuele verzekeringen direct overgemaakt te worden. Betalingen kunnen op drie manieren worden gedaan. 


1. Via bankoverschrijving

U ontvangt per e-mail een factuur met daarop de gegevens van onze bankrekeningnummers. Dit is onze standaardwerkwijze.

2. Via iDEAL

Met iDEAL kunt u betalen met het bekende internetbankierprogramma van uw bank. Als u klant bent bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Van Lanschot dan kunt u gebruik maken van iDEAL. Nadat u heeft geboekt krijgt u per e-mail een link en dan kunt u pas betalen met iDEAL.Op speciaal verzoek kan voor deze betaalmethode gekozen worden. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 015-3642483. U kunt het ook aangeven op het boekingsformulier onder het kopje "eventuele wensen". Lastminute boekingen (vertrek binnen 6 weken) kunnen uitsluitend met iDEAL betaald worden. 

 3. Via Visa / Mastercard

Op speciaal verzoek kan voor deze betaalmethode gekozen worden. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 015-3642483. U kunt het ook aangeven op het boekingsformulier onder het kopje "eventuele wensen".

 

Extra kosten voor paypal en creditcards zijn tussen 5-7%.

FreeSun verzorgt reizen naar: