Wist u dat

Vlucht Schema zomer 2014

• Dagelijks vanaf Amsterdam

• Elke vrijdag vanaf Rotterdam

• Elke donderdag vanaf Maastricht en Groningen

• Dagelijks vanaf Eindoven

Partners

U heeft voor een vakantie naar de Turkse Zuidkust de keuze uit onderstaande vluchtmogelijkheden.

Sunexpress

185_sunexpress.jpg

Door een overeenkomst tussen Turkish Airlines en Lufthansa is de luchtvaartmaatschappij Sunexpress in Oktober 1989 opgericht. De eerste vlucht die zij uitvoerden was van Frankfurt naar Antalya. De uitvoering van die vlucht was enige tijd na de oprichting, April 1990. In eerste instantie waren er alleen verbindingen tussen Turkije en Duitsland. Onder leiding van de grote luchtvaartorganisatie Lutfhansa werkt Sunexpress sinds het jaar 1995 samen met Condor Airlines en Thomas Cook. Op deze manier wilde zij hun marktaandeel vergroten, en dat is aanzienlijk gelukt. Tegenwoordig richt Sunexpress zich niet alleen op de landen Turkije en Duitsland, maar zij hebben hun horizon verbreedt met andere Europese landen. Zo voeren zij per week meer dan 140 vluchten uit naar onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Italië, België, Polen en uiteraard Nederland.

De vloot waarmee bovenstaande vluchten worden uitgevoerd, bestaat uit totaal 14 toestellen. de modellen zijn de Boeing 757-200 en de Boeing 737-800.

 

Corendon Airlines

183_corendon.jpg

Corendon verzorgt vluchten vanuit Nederland en België naar diverse Turkse bestemmingen. De vloot bestaat uit 5 moderne toestellen van het type Boeing 737. Deze zijn voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden, niet alleen op gebied van brandstofverbruik maar ook op het gebied van geluidsniveau. Vier toestellen zijn van het type Boeing 737-400 met 168 stoelen aan boord en 1 van het type 737-800 met 186 stoelen aan boord. De machines zijn allemaal ISO 9001/2000 gecertificeerd en voldoen daarmee aan hoge veiligheidseisen. Zeer ervaren piloten en intensief getraind cabinepersoneel brengen u snel en veilig naar uw bestemming.

Maaltijden en drankjes

Er wordt aan boord geen standaard maaltijd geserveerd. Tegen betaling kunt u snacks en drankjes bestellen.

Entertainment

Niet aanwezig.

Bagage

U mag één stuk handbagage per persoon meenemen, dat niet meer dan 5 kg weegt en niet groter is dan 45 x 35 x 15 centimeter. Daarnaast mag u 20 kilo ruimbagage per persoon kosteloos inchecken. Vanaf 1 april 2014 is ruimbagage tegen betaling!

Voor extra bagage betaalt u op de luchthaven van vertrek ca. € 5 per kg en per enkele reis. Houdt u er rekening mee dat bovengenoemde bedragen kunnen wijzigen.

U mag voor baby`s tot en met 23 maanden de meest noodzakelijke spullen zoals luiers, dekens en een fles aan boord meenemen, inclusief buggy of Maxi-Cosi. Heeft u een eigen zitplaats gekocht voor de baby, dan mag u voor de baby maximaal 20 kilo ruimbagage meenemen.

Betaalmogelijkheden aan boord
U kunt betalen met contant geld in euro’s of per creditcard.

FreeSun verzorgt reizen naar: